Tamila Mashchenko winnaar RIJST


Op zaterdag 18 november 2023 vond in het Grafisch Lyceum Rotterdam, locatie Stadhoudersplein het jeugd Grandprix toernooi RIJST plaats. Dit toernooi werd georganiseerd door sv RSR/Ivoren Toren i.s.m. de RSB en is het laatste Grandprix toernooi van 2023. Na dit toernooi werd ook de RSB Grandprix eindstand van 2023 opgemaakt. Het was dus een waar prijzenfestijn en het was extra spannend wie er prijzen zou pakken.

Er waren 161 deelnemers gekomen om lekker te komen schaken. Dat is een record voor een Grandprix van de RSB. Gelukkig waren er maar liefst 26 vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden.

De kinderen waren verdeeld over 7 vierkampen, 8 zeskampen en 11 achtkampen. Buiten regende het pijpenstelen. Maar binnen was het lekker warm en droog en werd er door de kinderen hard nagedacht over de zetten.

Winnaar van de hoogste vierkamp en dus van het toernooi werd Tamila Mashchenko met 2½ uit 3. Alleen Chingthang Ngangbam wist haar op remise te houden. Amir Tetova werd tweede.

Zie onderstaande foto van de toernooiwinnaar. Alle uitslagen vindt u onder de foto van Tamila. Nog enkele foto’s vindt u onder de uitslagen.

RIJST-winnaar Tamila Mashchenko

Downloaden (PDF, 54KB)

 

Bekers RIJST

 

Vierkampen RIJST

 

 

Zeskampen RIJST

 

Zeskampen RIJST

 

Achtkampen RIJST

En nog 74 foto’s…..