Verslag ronde 2 vakantietoernooi Sliedrecht


PERSBERICHT

Jorik Klein doet goede zaken op tweede Sliedrechts RapidSchaak Vakantietoernooi

Tijdens de tweede avond van het Sliedrechts Rapidschaak Vakantietoernooi heeft de Sliedrechter Jorik Klein goede zaken gedaan. Terwijl de meeste concurrenten deze avond niet in actie kwamen, wist Jorik twee partijen winnend af te sluiten en haalde hi een remise. Met deze resultaten zet de oud-kampioen van Sliedrecht een stevige stap richting het podium. En wellicht is dit de opmaat voor een eerste Sliedrechtse eindoverwinning.

Jorik Klein

In de tweede groep spelen ook Sliedrechters de hoofdrol. De broers Joost en Martijn Stoker zorgen voor een heuse broedertwist. Met 12 punten uit 5 partijen maken zij ook goede kans op een hoge notering, maar de broederstrijd zou wel eens een hoogtepunt kunnen bereiken als de heren binnenkort wellicht tegen elkaar spelen.

Groep drie lijkt het domein van de jeugd te worden. Het toernooi is voor jong en oud en op elk niveau wordt er geschaakt. Christiaan Blom en Louis Liu uit Papendrecht pakken flink wat punten tegen senioren, maar het veld is daar heel breed. In deze groep kan nog heel veel gebeuren.

Jong en oud(er) schaken mee

Aanstaande donderdag is de derde avond van het toernooi en staan ronde 7-9 op het programma. Instromen kan nog steeds. Meer informatie is te vinden op www.schakendsliedrecht.nl

Een volle bak tijdens de tweede ronde in Sliedrecht