Welkom op de nieuwe website van de RSB


Plaatje RSB websiteEen nieuwe look, een frisse uitstraling, maar wel met de inhoud en de actualiteit zoals je gewend bent van de RSB-website. Vanwege de ziekte van Ab Scheel is deze zomer een team van Angelo Ayala, Eduard Hartog, Henk Ochtman en ondergetekende aan de nieuwe website voor de RSB gaan werken.

Belangrijkste uitdaging: hoe een oplossing te vinden voor het vele werk dat het bijhouden van de RSB-website kost? Vele handen maken licht werk! En gelukkig vonden wij vrij snel een team van 5 personen, die graag mee willen werken aan het beheer van de RSB-website. Twee webmasters in de persoon van Henk Ochtman en Menno Stigter en drie moderatoren in de persoon van Willem Platje, Martin van Vaalen en Jason Zondag. Bij deze alvast een groot digitaal applaus voor deze heren!

De nieuwe website is gebouwd door Henk Ochtman, Arrian Rutten en ondergetekende, terwijl Willem Platje ondertussen de oude website onderhield.  Veel informatie is overgezet van de oude website. Check dus vooral alle informatie en laat het via webmaster@r-s-b.nl weten als je suggesties, verbeteringen en aanbevelingen hebt. Dan worden deze zo snel mogelijk verbeterd en aangepast.

Tot slot nog een groot woord van dank voor het vele werk dat Ab Scheel 15 jaar lang heeft verricht bij het beheren van de RSB-website. Uiteraard hebben wij de oude RSB-website voor zover mogelijk intact gelaten. Onder het menu “Interessant” is een apart menu-item opgenomen, zodat je eenvoudig weer eens kunt kijken naar alle mooie artikelen die in het verleden op de RSB-website zijn verschenen.

Veel leesplezier!

Frank van Zutphen