Sliedrechts Rapid Vakantietoernooi


De competities zijn (bijna) afgelopen, de zomervakantie komt eraan en dat is voor veel schaakverenigingen het moment om de zomerstop in te lassen.

Dit jaar doet Schaakvereniging Sliedrecht het anders. Op 6 donderdagavonden stelt de Schaakvereniging haar accommodatie open en organiseert het Sliedrechts Rapid Schaaktoernooi.  Geen verplichting om 6 avonden te komen, maar indien je zin hebt en kunt, kun je aanschuiven en rapid partijen spelen.  In het altijd gezellige onderkomen van Sliedrecht worden elke avond 3 ronden gespeeld.  Indien je in 6 avonden aan minimaal 9 ronden hebt meegedaan, doe je mee om de prijzen en sta je in de eindrangschikking. In de bijlage staat alles voor je uitgelegd.

Maar zelfs al kun je maar 1 of 2 avonden, of wil je maar 1 of 2 partijen op een avond spelen, dan is dat geen probleem.  In een ongedwongen sfeer worden de partijen gespeeld en tussendoor of daarna kan er ook nog wat gedronken worden.  Doordat niet alle ronden op een speelavond gespeeld hoeven te worden, is dit ook een hele mooie opzet voor jeugdspelers. Voor de senioren is de keus aan de bar ook niet makkelijk.  Zo zijn er diverse Belgische speciaalbieren te proberen en is er altijd wel een goed gesprek.

Kortom, kom naar Sliedrecht deze zomer.  Het mooie is zelfs dat je je niet per avond hoeft aan te melden. Ben je op tijd, dat wordt je ingedeeld.

Voor de organisatie is het wel handig om te weten hoeveel deelnemers er ongeveer zullen zijn. Heb je dus interesse om mee te doen, geef je dan snel op via het emailadres: martijnstoker@hotmail.com.  Daar kunnen ook alle vragen gesteld worden.

Wij zien je graag verschijnen op 1 van onze 6 toernooidonderdagen.  De eerste speelavond is op donderdag 7 juli

door Mark van Hulst

Downloaden (PDF, 343KB)