Nathanael Spaan wint Sliedrechts Vakantietoernooi 2018


Nathanael Spaan wint 3e Sliedrechts Vakantietoernooi 2018

SLIEDRECHT – Na een spannende slotavond van het Sliedrechts Schaak Vakantietoernooi bleek dat met een miniem verschil de winst dit jaar naar Nathanael Spaan is gegaan. Hiermee is hij de opvolger van Rembrandt Bruil (2017) en Rik de Wilde (2016).

Nathanael Spaan, winnaar van het toernooi

Nathanael Spaan, winnaar van het toernooi

In de thuislocatie van Schaakvereniging Sliedrecht was de spanning te snijden in alle groepen, maar gelukkig was het ook weer ouderwets gezellig!

Ruim 90 spelers wisten de afgelopen weken de weg naar Sliedrecht te vinden en daarmee is dit zomertoernooi veruit het grootste in de regio.

Sliedrechtspelers Peter van den Bergh en Tobias Dekker werden in de eindrangschikking uiteindelijk de nummers twee en drie.

Groep 2 was een prooi voor Sliedrechter Yaro van Beest, die ook op de slotavond weer een paar hoger gerate spelers wist te verslaan. Hij bleef Joost Stoker en John van Waardenberg net voor.

Het Papendrechtse jeugdtalent Christiaan Blom bleef in Groep 3 nipt Sliedrechts jeugdkampioen Arie van der Starre voor. Beide jeugdspelers wisten veel senioren achter zich te laten.

 

Christiaan Blom, winnaar van Groep 3

Christiaan Blom, winnaar van Groep 3

Voor alle uitslagen, verslagen en foto’s: www.schakendsliedrecht.nl